Notas informativas importantes

Jjpp21
23-12-2021

CAMPEONAT ESPANYA JJPP


Com abans: fins a nou joves esportistes viatjaren a Logroño a on es va celebrar el Campionat d'Espanya de Joves Promeses amb armes d'aire comprimit aquest pasat cap de setmana.
Després de anys de només participar els nostres joves que formen part del grup de Tecnificació Esportiva de les Illes Balears, aquest any foren nou els tiradors que sortiren.

 
El nostres tiradors sempre estaren al més amunt de la clasificació. Noah Marcote fou tercera a pistola cadet femení, Santiago Ossa quart a pistola juvenil a la seva primera participació fora de l'illa, al igual que Sandra Díaz que fou quinta a pistola infantil, Àngels Fiol quinta a Carabina sub 23 femení, Maria Antònia Sastre i David Vidal foren octaus a la final de sub23 després de ambdós sofrir problemes tècnics a les seves armes. Dos nous valors més sortiren per primera vegada: Adrián Ligero (6é)a pistola infantil, Eric Poyatos (9é) a pistola amb soport aleví masculí, que juntament amb Marina Sancho (8é lloc) varen tenir una actuació destacada.
Enhorabona a tots!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
380
Personas alcanzadas
107
Interacciones
21
 
4 comentarios
3 veces compartida
 
Me gusta
 
 
 
Comentar
Back to top